Barbie

För en vecka sedan var jag inne i en Second hand butik där jag hittade en barbiedocka. Den var så fin och fick mig att tänka tillbaka till den tid då jag var tvungen att sluta leka med Barbiedockor för att alla andra slutade. Jag lekte tills jag var 13 år gammal och ville gärna fortsätta. Men det var "töntigt" och man var "pinsam" om man lekte med Barbie i den åldern. Haha! Jag borde egentligen inte ha brytt mig jag vet. Hellre leka med Barbies än att göra sånt som ansågs vara "coolt" men som jag personligen tycker barn i den åldern inte ska göra. You know what I mean!
 
Hur som helst. Jag var med andra ord tvungen att köpa den här Barbiedockan, eller jag tvingade min man att köpa den till mig. Även om han inte riktigt förstod min stora kärlek till Barbiedockor. Han ba " - Men varför slängde du dina Barbiedockor om du visste att du skulle leka tills du blev 30?" 
Jaa, bra fråga där!
 
När barbiedockan följde med mig hem fick den en extreme makeover eller två. Jag klippte håret på den, tvättade den och sydde kläder till den. Om jag behandlar leksaker på det här viset, vad skulle jag då inte göra för människor? :D
 
 
 Vilken outfit var bäst?
RSS 2.0